Založ si blog

Najfrekventovanejšie slovo v 21.storočí

Keby sa robila štatistika, ktoré slovo sa v poslednom období začalo  húfne používať, bolo by na prvých miestach slovo sex. Slovo, ktoré len niekoľko rokov dozadu bolo doslova tabu a v televízii sa programy  s obsahom erotických scén označovali hviezdičkami. Dnes sa tak označujú  len niektoré relácie nemenovaných staníc. Naše televízie niekdajšie označenie  vymenili za čísla indikujúce vek diváka. Je však úplne normálne, že  program s 15-kou v pravom rohu obrazovky sa vysiela za bieleho dňa. Už  dávno neplatí to staré známe – vhodný až po 22. hodine večer.

Pri vstávaní si zvyknem zapnúť  nejaké to Teleráno a už v ranných hodinách sa dozviem  o injekcii, ktorá zväčší objem mužovho penisu, pretože ženy majú radšej objem, dĺžka nie je až taká dôležitá. Deti čakajúce na rozprávku budú sklamané a dozvedia sa aj niečo, čomu ani nerozumejú. Osobne by som si radšej  pozrela tri časti Toma a Jerryho, ako počúvala toto hneď zrána. Niekedy  rozmýšľam nad tým, či odtabuizovanie témy sex je viac negatívnou ako pozitívnou záležitosťou. Dnešné deti už v nízkom veku vedia veci, o ktorých sa mi ani v trinástich nesnívalo, lebo som sa ešte hádam hrávala s bábikami  a nevedela si ani predstaviť nahého muža. Všetci máme v pamäti  siedmacky prírodopis, kde sme prvý krát v živote uvideli obrázky toho, ako tam dole vyzerá muž a žena a chichotali sme sa. Vysloviť to slovo  s tromi písmenami nemal nikto odvahu, na základnej škole sme sotva stihli  nejaké tie prvé bozky.

V poslednom desaťročí sa  to nejak závratne zmenilo…byť pannou či panicom sa nenosí, treba sa čím  skôr zbaviť tohto „bremena,“ lebo inak budete OUT. Treba TO mať čím skôr za sebou,  lebo nemať sex je nenormálne. Stretnúť „nevinných“ ľudí po 20tke sa považuje za  raritu, a tí ľudia sú vlastne divní a nevedia o čo prichádzajú,  keď TO nerobia. Osobne naozaj poznám tých, ktorí majú cez dvadsať a sú  nešťastní z toho, ako sa okolie na nich díva, keď sa priznajú, že nemajú  žiadne sexuálne skúsenosti. Dievčatá sú zmätené, lebo sa s tým boja zveriť  potencionálnemu partnerovi, z obavy, že sa im vysmeje napriek tomu, že čakali práve  naňho. Našťastie som sa vyhla tejto skúsenosti, lebo patrím k tej menšine  „po 20tke.“ Mala som šťastie na chápavého partnera, ktorý moje panenstvo  absolútne neriešil. Nemám pocit, že som v mladom veku o niečo  prišla, všetko sa stalo v tú najsprávnejšiu dobu. Úplne chápem tie mladé baby trápiace sa  svojím statusom panny. Cítia sa divné len preto, že nechcú o TO prísť len  tak a chcú počkať na toho pravého. Je na tom niečo divné?! Asi áno,  pretože dnes sa všade dočítame aký je sex zdravý a bez neho vlastne nemáme  plnohodnotný život, dokonca ho asi potrebujeme viac ako lásku…

Autorka istých Zakázaných strán  v nemenovanom časopise sa vyjadrila, že už bolo všetko povedané  a napísané týkajúce sa sexu, preto prestala publikovať a venovať sa  tejto  téme. Všade sa dozvieme o všetkom, čo nás zaujíma, predkladajú nám  totiž rady ako sexuálne fungovať s partnerom, ako byť dobrý milencom či milenkou,  ako si to máte užiť na dovolenke s neznámymi cudzincami…Aby sme náhodou  neupadli do stereotypu a nenudili sa, treba experimentovať a skúšať  stále niečo nové, aj také, ktoré by sme kedysi považovali za nechutné.  Najnovšie si treba dať vybieliť ritný otvor. Nepotrebujeme viac frajerov  a frajerky, máme totiž milencov a milenky, vystačíme si s tým  fyzickým uspokojením a na to duševné sme zabudli, veď svedomie sa dá tak  ľahko umlčať.  Kde sa vytratila vzájomná  dôvera partnerov, náklonnosť, zvádzanie, trocha ostychu, dobývanie, romantika…láska…Všetko, čo bolo okolo toho pekné zmizlo,  ostal len holý sex…Na čo sa to hráme, skutočne nám to stačí? Existujú vôbec  ešte nejaké zábrany a hodnoty aj v tejto oblasti?

Ako je to možné, že naše staré mamy  sa vydávali ako panny, nevedeli o sexe ani „ň“ a zostali s tým  istým partnerom po celý život? Nikto ich o ničom nepoučil, kupovali si  mačku vo vreci a nerozvádzalo sa pre nezhody v sexuálnej oblasti.  Porovnávať pred a teraz by bolo utópiou.  Naposledy som sa pobavila pri prezeraní výpredaja kníh na nemenovanom internetovom  kníhkupectve. Väčšina z nich mala sexuálny obsah, radili nám ako si  okoreniť „milovanie,“ striedať stovky akrobatických pozícií od výmyslu sveta  a podobne. Stáli zopár eur…Nikto ich už nechce a vlastne si ich ani  nepotrebuje kupovať, pretože sa už aj tak nič nové nedozvie. Sme toho už  skutočne presýtení a mňa už len mrzí, že sa v podstate dehonestovalo  spojenie partnerský sex a láska…

Inak nie som puritánka, ktora nemá  rada  sex, len chcem aj tú lásku…

Ach, tie ženské časopisy…

02.03.2010

Mám nervy zo všetkých ženských časopisov, ktoré momentálne vychádzajú. Zásadne sa vyhýbam ich kúpe a keď sa mi náhodou raz do roka stane, že podľahnem nejakému titulku, ktorý je samozrejme aj tak zavádzajúci, tak to vzápätí oľutujem. Vo všetkých sa totiž dookola omieľa to isté a asi už žiadna redakcia na svete neuverejní niečo, čo by som už [...]

Asi si náročná…!?

02.03.2010

Tieto slová počúvam v poslednom čase tak často, že si ich asi vsugerujem. A nielen ja, ale mnohé moje kamarátky. Neviem v čom to bude, ale skrátka byť single je stále v povedomí mnohých ľudí niečo čudné. Hlavne tie kamarátky žijúce už roky v stálom partnerskom zväzku a nebodaj majúce na krku už aj nejakú ratolesť to nevedia pochopiť. Väčšina [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 5567x
Priemerná čítanosť článkov: 1856x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy